Door Wie

Rian Coumou is sociaal psychiatrisch verpleegkundige en mindfulnesstrainer.
Pijlers in haar werk zijn onder andere de integratieve therapie, contextuele therapie,‘ een taal erbij’, Past Realisation Integration therapie (PRI), NET( een traumagerichte behandeling), natuurcoaching en mindfulness.

Rian gaat uit van de mens als geheel, psychisch, emotioneel en lichamelijk. In de therapie richt zij zich op de verbinding met de eigen kracht. Een kracht waar mensen zich soms niet bewust van zijn. Er ontstaat meer evenwicht tussen autonomie en verbondenheid.
Haar werkwijze wordt over het algemeen ervaren als respectvol, sensitief en doortastend.

Libero Walcheren is sinds januari 2016 aangesloten bij de Coöperatie van ondernemers in de Kleinschalige Zorg.

Het kwaliteitssysteem van de CKZ is gecertificeerd conform de eisen van ISO 9001norm. Gedurende het lidmaatschap handelt Libero Walcheren conform het beleid en de afspraken die genoemd zijn in het CKZ gecertificeerde kwaliteitssysteem.

Alle activiteiten binnen de CKZ en haar leden zijn gericht op het leveren van een cliëntgerichte zorg- en dienstverlening en het continu verbeteren van de kwaliteit van die zorg- en dienstverlening.

Voor meer informatie: www.mijnpassendezorg.nl/

In januari 2017 startte Rian samen met drie andere collega’s Golfstroom Groep Zeeland. Een maatschap, die zich richt op burn-out preventie, voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie: www.golfstroomgroep.nl

Libero Walcheren is betrokken bij Home for a Day, een project voor vluchtelingen in Lesbos. Rian gaat regelmatig samen met haar man als vrijwilliger naar Lesbos. 1% van het jaarinkomen van Libero Walcheren gaat naar dit project. Voor meer informatie: www.homeforaday.gr

Thema door Anders Norén