Welkom Visie Voor wie  Aanbod
Door wie Aanmelden Contact


Aanbod

Trainingen

Training 1: Individuele mindfulnesstraining
Individuele mindfulness is voor mensen die, om wat voor reden dan ook, niet in een groep willen maar wel willen profiteren van de effecten van de mindfulness.
Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de individuele training net zo effectief is als de groepstraining. Mijn ervaring is dat een individuele training vaak een nog beter effect heeft.
 ... Meer info...  

Training 2: Compassietraining Mindfulness
De Compassietraining is een verdiepingsstap van Mindfulnesss. Het is een praktische training voor het ontwikkelen van de vaardigheden voor mildheid en vriendelijkheid, Door de training kunnen angst en stress sterk verminderen en groeit er een positief bewustzijn.
Compassietraining draagt bewezen bij aan meer levensgemak ...
  Meer info...  

Training 3: ‘De Women Power Groep’ voor vrouwen met psychosociale 
                    en sociaalpsychiatrische problematiek.
n de groep werken we krachtgericht, dat wil zeggen dat wij de nadruk leggen op de positieve en sterke kanten van de vrouwen.
We werken met thema’s, zoals vertrouwen, samenwerken, ontspanning/ inspanning, ondernemen en durf.
De groepstijd is twee uur. In het eerste gedeelte praat de groep over het thema van die dag, en doen wij mindfulness- en ontspanningsoefeningen.
 
... Meer info... 

StilteWandelingen en Mindfulness op Kythera
Wandelen in stilte doe je voor jezelf. Om tot rust te komen.  Bewust te zijn van kleuren, geuren en geluiden. Na zo’n week voel je hoe je energie is toegenomen!
We zullen verblijven in Fos kè Chóros, een traditioneel guesthouse dat midden op het eiland ligt.
... 
 Meer info...